Catalog

Producator v
Combustibil v
Sistem transmisie v
Sistem pornire v
Viteze v
Producator motor v
H refulare max v
Diametru absorbtie v
Diametru refulare v
Tip pompa v
Tip motor v
Numar faze v
Interval de putere v
Regim de functionare v
Tensiune de alimentare v
Tehnologie v
Functii v
Tensiune la mers in gol v
Afisaj electonic v
Clasa de izolatie v
Curent de sudura (DC) v
Tip curent v
Putere absorbita la incarcare: v
Curent de incarcare: v
Tensiune de incarcare: v
Curent de start: v
Curent de încarcare max.: v
Putere absorbita la start: v
LATIMEA DE LUCRU v
LUNGIME LAMA v


Newsletter

Lichidare stoc depozit

Exista 95 produse.

Produsele resigilate reprezinta produse perfect functionale, care au fost testate si verificate de catre specialististii motosape-motocoase.ro, dar ale caror ambalaje au fost deschise din diferite motive. Singurele probleme pe care le pot prezenta aceste sunt de ordin estetic si se refera la urme de atingere ori de utilizare. Insa achizitionarea unor produse resigilate vine cu avantajul major al unei economii de bani importante, preturile acestor produse resigilate disponibile in magazinul motosape-motocoase.ro fiind deosebit de avantajoase.

Produse resigilate- care sunt motivele pentru care merita sa le achizitionati din magazinul motosape-motocoase.ro

 

Produsele resigilate din oferta magazinului motosape-motocoase.ro reprezinta o alternativa deosebit de viabila din mai multe motive, in primul rand de ordin financiar. Datorita faptului ca produsele au fost resigilate din diverse motive, acestea se bucura de reduceri substantiale de pret comparativ cu produsele originale sigilate.

Apoi, puteti fi siguri ca produsele resigilate comercializate de motosape-motocoase.ro sunt in stare perfecta de functionare datorita controalelor amanuntite efectuate de tehnicienii nostri.  Produsele resigilate din oferta noastra sunt caracterizate de faptul ca au fost scoase din ambalajul original si expuse in showroom, returnate sau prezinta mici urme de zgarieturi ori decolorari de vopse. Un alt avantaj major al achizitionarii de produse resigilate din magazinul nostru este dat de faptul ca, desi in general acestui tip de produse nu li se acorda garantie, noi va acordam totusi 24 de luni de garantie exact ca in cazul oricarui alt produs. Mai mult, in cazul in care nu sunteti multumit cu achizitia pe care ati realizat-o, magazinul motosape-motocoase.ro va ofera posibilitatea returnarii produsului resigilat in cauza.

In oferta de produse resigilate a  motosape-motocoase.ro veti gasi sase produse diferite, respectiv  motopompa Pubert Compact Jardimeca 55HC, motosapa Triunfo TB 50 PRO R, motosapa AMCI cu motor HONDA GX 160, motosapa GARDENIA cu o putere motor 7 CP sau motosapa GARDENIA cu putere motor 6,5 CP. Toate aceste produse au aceeasi calitate superioara care caracterizeaza oferta de produse a motosape-motocoase.ro, dispunand in plus de avantajul unei economii semnificative de bani, datorita reducerilor substantiale care le sunt aplicate.

Magazinul online motosape-motocoase.ro vine cu o oferta unica de produse resigilate cu o multitudine de avantaje

 

Alegerea unor produse resigilate din oferta motosape-motocoase.ro este cea mai buna alternativa, fapt perfect justificat de numeroasele avantaje care vin la pachet cu aceasta achizitie. Astfel, dincolo de calitatea superioara a acestor produse resigilate, care functioneaza la aceeasi parametri optimi ca oricare alt produs, ele primesc si garantia intreaga de 24 de luni, vin cu posibilitatea de a fi returnate in cazul in care nu va convin, beneficiind si de preturi deosebit de atractive, accesibile oricarui buzunar.

Asadar, daca sunteti in cautarea unei motopompe sau a unor variate tipuri de motosape, le veti gasi pe toate atat in varianta originala, cat si resigilate in oferta magazinului online motosape-motocoase.ro. Oferiti-va sansa de a descoperi produse de aceeasi calitate incontestabila cu care ati fost obisnuit, dar la preturi mult mai avantajoase, accesand oferta de produse resigilate a magazinului online motosape-motocoase.ro!

 

 

produse pe pagina

produse pe pagina