Newsletter

Utilaje pentru intretinerea gazonului Viking

Majoritatea oamenilor viseaza la o casuta, la o curte mare, cu spatiu suficient pentru copii si pentru relaxare la umbra unei vii, si la o gradina de legume, care sa asigure necesarul de vitamine si minerale pe timp de vara si, daca natura este generoasa, chiar si pe timp de iarna. Din acest peisaj nu poate lipsi si gazonul din fata casei. Mereu verde, proaspat si tuns la “dunga”, gazonul trebuie intretinut corespunzator pentru a te bucura de el si a starni invidia vecinilor. In ajutor iti vin utilaje pentru intretinerea gazonului Viking. Cu acestea nu numai ca vei avea un gazon frumos si vesnic verde, dar si sanatos!

 

Top 2 utilaje pentru intretinerea gazonului Viking

 

Despre intretinerea corecta  a gazonului s-au scris si inca se vor mai scrie multe carti. Noi nu vrem sa tinem o adevarata prelegere despre acest subiect, insa este esential sa prezentam cateva aspecte mai mult decat importante, daca-ti doresti un gazon ca la carte.

 

 1. Tunsul gazonului. Este important sa tuzi gazonul in mod regulat, iar pentru aceasta trebuie sa ai utilajul potrivit. Insa trebuie sa stii cat de des sa tunzi gazonul, cand si, mai ales, cum. Toate aceste informatii le poti culege de la specialisti in domeniu.
 2. Fertilizarea gazonului. Aceasta etapa are un rol decisiv pentru un  gazon frumos.
 3. Udarea gazonului. Un gazon care nu este udat corespunzator va lasa de dorit.
 4. Aerarea gazonului. Indeparteaza in permanenta iarba cosita, in caz contrar gazonul tau va avea de suferit!
 5. Gaurirea gazonului. Aceasta procedura imbunatateste aerisirea gazonului.
 6. Top dressing sau imprastierea nisipului.
 7. Utilaje pentru intretinerea gazonului. In aceasta categorie intra 2 utilaje deosebit de importante: masini de tuns gazonul si tractoarele pentru gazon. Masinile de tuns trebuie sa fie fiabile, astfel incat gradinaritul sa fie o adevarata placere, iar gazonul tau sa arate intotdeauna impecabil. Tractoarele de tuns iarba au masa de tundere multifunctionala, iar utilizarea lor se realizeaza universal. Suprafetele pentru care se pot utiliza tractorasele sunt de la cele mai mici si pana la suprafete mari, intinse. Iar printre cele mai bune utilaje pentru ingrijirea gazonului se numara celebra marca Viking.

 

Utilaje pentru intretinerea gazonului Viking – masini de tuns gazonul Viking

 

De ce masini de tuns iarba de la Viking? Deoarece, pe langa faptul ca apartin unei marci consacrate in domeniu, marca recunoscuta in toata lumea pentru acest domeniu de activitate, masinile de tuns iarba Viking se utilizeaza foarte usor, ceea ce este un plus acordat de catre utilizatorii de pretutindeni.

Ba chiar mai mult, masinile de tuns iarba Viking se intretin usor si se prezinta sub forma mai multor modele: clasice si multifunctionale, brevetate. Ambele modele de masini Viking se pot utiliza cu succes atat pentru tunderea ierbii, cat si pentru realizarea de ingrasamant vegetal.

Unde poti gasi si tu astfel de masini de tuns iarba marca Viking? Desigur, pe Motosape-motocoase.ro, magazinul online al micilor si marilor gradinari. Aici gasesti multe modele de masini marca Viking, modele avand preturi variate si caracteristici diferite, astfel incat toata lumea sa fie perfect multumita de achizitia facuta.

 

Utilaje pentru intretinerea gazonului Viking – tractoare pentru gazon Viking

 

Tractoarele pentru gazon marca Viking se intrebuinteaza atat pentru tunderea perfecta a gazonului, cat si pentru fertilizarea acestuia.

In ceea ce priveste fertilizarea, tractorul Viking toaca iarba tunsa foarte fin, iar apoi o imprastie pe gazon, asa incat acesta sa-si extraga substantele nutritive de care are nevoie. Iar daca vorbim de tundere, tractorul Viking isi face treaba perfect, iar iarba va fi stocata intr-un cos special.

Intra si tu pe Motosape-motocoase.ro si alege-ti utilaje pentru intretinerea gazonului Viking de care ai nevoie!

Subcategorii

 • Tractoare pentru gazon Viking

  Gradina este locul dedicat relaxarii! Asadar, daca vrei sa te bucuri de un spatiu verde bine ingrijit si aspectuos, asigura-te ca din echipamentul tau nu...

 • Masini de tuns gazon

  O casa de 5 stele merita un gazon de 5 stele! Care este solutia pentru o gradina perfecta? Magazinul online motosape-motocoase.ro si gama de...