Catalog

Producator v
Combustibil v
Sistem transmisie v
Sistem pornire v
Viteze v


Newsletter

Motosape Viking

Exista 3 produse.

 

Doresti eficienta in lucrairile de prelucrare a solului? Ai nevoie de echipamente special concepute pentru activitatile de horticultura? Achizitioneaza motosape Viking si descopera cat de usor si rapid poti finaliza lucrari complexe de prelucrare a solului.

Si pentru ca tu sa ai garantia unor motosape performante, consulta catalogul de produse motosape-motocoase.ro! Aici gasesti o gama completa de motosape Viking, cu motoare de diferite puteri, echipate standard sau accesorizate cu diverse elemente pentru sporirea nivelului de confort si eficienta.

Iti punem la dispozitie motosape Viking, importate direct de la producator si oferite la tarife mici...foarte mici! Datorita tehnologicei de varf incorporate, cu ajutorul motosapelor Viking poti efectua lucrari dintre cele mai diverse, printre care: sapat, arat, pregatirea paturlui germinativ, taierea buruienilor, semanat, ierbicidar, udat cu ajutorul pompei de apa, bilonat, prasire, scarificat gazonul, precum si multe altele.

Pe scurt, o motosapa Viking este ajutorul de care ai nevoie pentru numeroase activitati gospodaresti si profesionale, aceasta avand un rol multifunctional.

De ce sa te chinui cu uneltele traditionale, ineficiente, cand poti finaliza in timp record activitatile de prelucrare a solului? Comanda acum motosape Viking si profita de ofertele de nerefuzat!

Motosape Viking-Raide si eficiente

Antrenate mecanic si actionte de un motor termic, motosapele sunt utilaje pentru prelucrarea pamantului in vederea pregatirii lui pentru insemanarea diverselor culturi.

Avand o constructie simpla si dimensiuni reduse, o motosapa permite lucrul facil printre rasaduri, prcum si o manevrabilitate usoara, lipsita de efort.  Motosapa se conduce cu ajutorul unui ghidon, de catre o singura persoana.

Comparativ cu o sapa, motosapa ofera beneficii net superioare si rezultate notabile. Pregatirea pamantului cu o sapa inseaman mult efort depus si pierderi semnificative de timp. Rezultatul? Nesatisfacator. O motosapa este o alternativa mecanizata, mult mai eficienta si mai practica.

O motosapa poate inlocui cu succes si tractorasele utilizate in agricultura, mult prea costisitoare din punct de vedere financiar si ineficiente in lucrarile complexe ce necesita grija pentru detalii.

O motosapa reuseste acolo unde un tractoras da gres. Acesta este mult mai flexibila, mai usor de manevrat si in plus, nu necesita o intretinere aparte. Mai exact, constructia simpla si fiabilitatea ridicata asigura o utilizare indelungata fara interventii si operatii de intretinere.

Motosapa este ideala pentru activitatile de gradinarit pe sprafete mici, medii, chiar si pe suprafete de dimensiuni mai mari.

Motosapele pot fi hobby, semiprofesionale si profesionale, pe motorina sau pe benzina, in functie de necesitati si lucrarile de prelucrarea solului ce urmeaza sa fie efectuate.

Motosape-motocoase: o gama completa de motosape Viking, la preturi unice! Convinge-te!

Specializat in comercializarea unei categorii complete de utilaje destinate agriculturii, domeniului forestier si activitatilor casnice, motosape-motocoase vine in intampinarea ta cu motosape Viking de ultima generatie, la preturi foarte avatajoase.

Motosapele prezente in oferta noastra se remarca gratie fiabilitatii, a performantei si a rezistentei depline! Avand un desing compact si modern, motosapele Viking ofera confort in utilizare. Acestea dispun de sisteme de reglare a inaltimii de lucru, adancimea de lucru, precum si latimea de lucru.

In plus, motosapele Viking permit atasearea diferitelor accesorii de lucru, ca de exemplu: plug, remorca, cositoare, pompa de apa, dispozitiv de acoperit santurile, etc.

Pentru a achiziona motosape Viking intr-un raport avantajos calitate-pret, comanda de pe site-ul nostru prin intermediul unui simplu click! Livrarile se efectueaza in toata tara!